İdari ve Mali İşler Müdürü

İDARİ VE MALİ İŞLER MÜDÜRÜ
                                                                                                                               GÜVEN DOĞAN

ÖZGEÇMİŞİ

1960 Yılında Erzurum İli, Şenkaya  İlçesi Çatalelma Köyünde doğdu İlk okulu Köyünde Ortaokulu Gaziler (Bardız) Nahiyesinde Lise öğrenimini Erzurum da tamamladı.  1986 Yılında Erzurum İl Sağlık Müdürlüğünde göreve başladı 1995 yılına kadar kurumun İdari ve Mali İşler Şubesinde görev yaptı 1996 Yılında İdari ve Mali İşler Şube Müdürlüğü görevine atandı ve  31.08.2007  Tarihine kadar bu görevini yürüttü  İlimizde  Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin Numune Hastanesinden ayrılarak ayrı bir Başhekimlik olarak kurulması aşamasında Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Kurucu Hastane Müdürü olarak görevlendirildi. 01.01.2008 tarihi itibari ile de  aynı görevi  asaleten yürütmeye başlayan ve Bakanlığımızın yeniden yapılandırılmasıyla 02.11.2012 Tarihi itibariyle Merkezimiz İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görevine devam eden  Güven DOĞAN  İşletme Fakültesi mezunu olup,  Evli ve  3 çocuk babasıdır.